Przede wszystkim istotne jest kształtowanie prawidłowych nawyków żywieniowych już od najmłodszych lat. To właśnie od dzieci jesteśmy w stanie nauczyć się najwięcej prawidłowych wzorców żywieniowych. Nie bez powodu mówi się, że czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci. Praca z dziećmi daje mi mnóstwo energii i satysfakcji, którą przenoszę na moich pacjentów w gabinecie Zapytaj dietetyka.
W gabinecie Zapytaj dietetyka przyjmuję zarówno osoby dorosłe jak i dzieci, zdrowie i zmagające się z jednostkami chorobowymi. Bliskie mi są choroby metaboliczne, gdyż ten problem dotyczy również i mojej osoby.
Catering dietetyczny to uzupełnienie mojej pracy w gabinecie i wyjście z ofertą do ludzi przede wszystkim zapracowanych lub singli, którzy nie mają czasu lub ochoty na przygotowywanie posiłków dietetycznych lub nie mają motywacji, by gotować tylko dla jednej osoby. Doskonale ich rozumiem! Żyjemy bardzo szybko, mamy coraz to więcej obowiązków, dieta pudełkowa to możliwość zaoszczędzenia czasu, pieniędzy i nie marnowania produktów.. Dla mnie strzał w dziesiątkę.
A pizza? Chyba każdy z nas lubi od czasu do czasu zrobić sobie cheat meal, czyli zjeść zupełnie niezdrowy posiłek. To nic złego, a trzymanie po prostu równowagi, zachowywanie zdrowego rozsądku.
Otwierając MONKĘ chciałam stworzyć miejsce, gdzie moi klienci będą mogli zjeść pizzę bez żadnych wyrzutów sumienia, z wysokiej jakości składników, kolorową, smaczną, a przede wszystkim czuć się po tym dobrze i lekko.
Zapraszam do korzystania z moich usług!
Do usłyszenia wkrótce.